За въпроси и запитвания
[email protected]

За компанията

  

Надеждност и качество на разумна цена

 

Продуктите с марката WILLIAMS са надеждни и модерни продукти,  удобни и лесни за употреба, като са съобръзени с най-новите екологични норми и изисквания за енергийна ефективност. Продуктите на WILLIAMS са насочени както към бизнес клиенти, така и към индивидуални потребители.

Продуктовата гама на WILLIAMS включва уреди за бита, като стенни климатици с вграден Wi-Fi модул и уреди за бизнеса: мулти-сплит системи, касетъчни, канални, подови и таванен тип климатици, както и термопомпи.
Гамата за бизнеса се разширява с VRF системи и чилъри. Всички уреди от гамата отговарят на изискванията, свързани с опазването на околната среда, безопасността, енергийната ефективност, ниските нива на шум и потребителския комфорт.

Благодарение на дългогодишните инвестиции в технологично развитие, уредите на WILLIAMS се считат за едно от най-модерните решения за климатизация, предназначени за използване  в обществени и жилищни сгради.

Инверторната технология, използвана в климатичните системи на WILLIAMS намалява потреблението на енергия. Освен това, технологията допринася за намаляване на шума и ускорява постигането на желаната температура и комфорт в помещението.

Продуктите на WILLIAMS включват редица ФУНКЦИИ, които подобряват потребителския КОМФОРТ и допълнителни функции, които улесняват употребата на климатичните системи.

Вграденият Wi-Fi модул, гарантира удобно управление на системата чрез приложение, инсталирано на мобилно устройство (телефон или таблет). По този начин работните параметри на уреда могат да бъдат контролирани по всяко време и отвсякъде.

Всички уреди WILLIAMS са екологосъобразни, енергийно ефективни и отговорят на всички директиви на ЕС от плана за действие 20/20/20, както и на всички разпоредби за климатизация, включени в Директивата за екодизайна (ErP).
Новият хладилен агент R32, който се използва в уредите WILLIAMS, има нисък коефициент на глобално затопляне (GWP) и отговаря на актуалните европейски законодателни изисквания.

Новата технология на ФИЛТРИТЕ гарантира винаги чист и свеж въздух в помещенията. Филтрите улавят дори най-малките частици прах, бактерии, гъбички и микроорганизми, като пречистват и освежават въздуха.

Използваните технологии, които имат за цел подобряване на ЕНЕРГИЙНАТА ЕФЕКТИВНОСТ на климатичните системи, позволява намаляване на консумираната енергия чрез съответните функции с над  70%.

Основното предимство на продуктите WILLIAMS е тяхната достъпна цена, която в комбинация с използваната надеждна технология прави гамата изключително привлекателна както за бизнес, така и за индивидуални клиенти.

Уредите WILLIAMS увеличават популярността си на европейския пазар, с мисъл за който са създадени.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки