За въпроси и запитвания
[email protected]

Как да изберем пдходящ климатик за своя дом

29.05.2020 16:29:16

Как да изберем пдходящ климатик за своя дом

Най-добрия съвет за избор на климатик може да получите от специалистите по климатична техника. Те ще Ви предложат варианти от които да направите своя избор!

Все пак ще споделим с Вас информация, която може да ви помогне при избора на климатик.

1. Определяне на необходимата мощност (на охлаждане и на отопление) за климатизиране на желаните помещения. За да се определи необходимата мощност трябва да се знае обема (площа умножена по височината). Също така трябва да се знае каква изолация имат помещенията и каква е дограмата.

2. Определяна на типа на климатика. Може да е сплит, мулти-сплит (едно външно тяло с 2 или 3 вътрешни тела), VRF/VRV (едно или няколко външни тела с голям брой вътрешни тела)

3. Вътрешните тела могат да са стенни, подови, таванни, канални, касетъчни, колонни. Изборът зависи най-вече от това какви възможности има за монтаж в помещенията.

4. Енергийна ефективност на климатика и допустими условия за работа (основно при какви външни температури може да работи).

5. Гаранционни условия и поддръжка. 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Климатици

Климатици

Как да изберем пдходящ климатик за своя дом

Как да изберем пдходящ климатик за своя дом

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis n Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis n 2021-03-26T13:01:50+02:00 Как да изберем пдходящ климатик за своя дом

<p>Най-добрия съвет за избор на климатик може да получите от специалистите по климатична техника. Те ще Ви предложат варианти от които да направите своя избор!</p> <p>Все пак ще споделим с Вас информация, която може да ви помогне при избора на климатик.</p> <p>1. <em><strong>Определяне на необходимата мощност&nbsp;</strong></em>(на охлаждане и на отопление) за климатизиране на желаните помещения. За да се определи необходимата мощност трябва да се знае обема (площа умножена по височината). Също така трябва да се знае каква изолация имат помещенията и каква е дограмата.</p> <p>2. <em><strong>Определяна на типа на климатика</strong></em>. Може да е <strong>сплит</strong>, <strong>мулти-сплит</strong> (едно външно тяло с 2 или 3 вътрешни тела), <strong>VRF/VRV</strong> (едно или няколко външни тела с голям брой вътрешни тела)</p> <p>3. <strong><em>Вътрешните тела</em> </strong>могат да са<strong> стенни, подови, таванни, канални, касетъчни, колонни.&nbsp;</strong>Изборът зависи най-вече от това какви възможности има за монтаж в помещенията.</p> <p>4. Енергийна ефективност на климатика и допустими условия за работа (основно при какви външни температури може да работи).</p> <p>5. Гаранционни условия и поддръжка.&nbsp;</p> <p><strong></strong></p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки